“Прилепски Водовод” како одговорно ЈКП, повторно со навремено соопштение до прилепчани

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 9.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 242л/с, од кои 202л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– н.м. Мажучиште
– Ѓорѓи Сугарев
– Павел Шатев
– Димче АнтулескиСподели го ова:

Слични објави