ПРИЛЕПЧАНИ СЕ ПРАШУВААТ: Кој е тој “паметен” кој ги украде 76-те сообраќајни знаци во прилепско??

Сподели го ова:Откако се објави веста дека во прилепско за само неколку месеци се украдени 76 сообраќајни знаци, граѓаните во градот под Марковите Кули постојано прашуваат – кој е тој “паметен” кој ги украде сообраќајните знаци, и зошто го направил сето тоа??

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е BAD-DOG-POSTER-1-658x1024.jpg

Колку за потсетување, На 10.11.2023 во 11.00 часот во ОВР-Прилеп, С.В. (62) од Прилеп вработен во Македонија Пат – Прилеп, пријавил дека во временскиот период од 20.06.2023 до 06.11.2023 година на регионалните патишта Р-1303 делница Прилеп-Македонски Брод од 3-ти до 30-ти километар, на Р-1306 делница Прилеп-Крушево од 6-ти до 31-ви километар, на А-3 делница Прилеп-Тополчани од 97-ми до 117-ти километар, на А-1К1 делница Прилеп-Фариш од 25-ти до 50-ти километар, непознат сторител одзел 76 сообраќајно-патни знаци. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.Сподели го ова:

Слични објави