|

Прилепчанец освои прво место во ветерани на бодибилдинг натпреварот во Битола

Сподели го ова:На бодибилдинг натпреварот во Битола, познат како PaljoClassic, прилепчанецот Бобан Митрески освои прво место во категоријата на ветерани , како и четврто место во целосниот пласман (overall).

Прилеп дефинитивно е спортски град, каде се надеваме дека бодибилдингот ќе се искачи на едно повисоко ниво!Сподели го ова:

Слични објави