Потребна е финансиска помош за транспорт на телото на прилепчанецот Никола кој почина во САД

Сподели го ова:Никола Кузманоски почина пред некој ден на 07.11.2023 во САД на негова 33 годишна возраст, и тоа како последица од срцева слабост. Неговите најблискии собираат финансиска помош, се со цел за да телото биде транспортирано во Македонија.

Секој кој сака да помогни може да ги контактира блиските на Никола.Сподели го ова:

Слични објави