После вчерашната нечистотија, денес прилепчани се разбудија во чист, освежен и уреден град

Сподели го ова:
По огромната посетеност на првата фестивалска вечер од нашите сограѓани, околните населени места и градови и голем број други посетители од државава и странство, комуналните работници во раните утрински часови се справија со купишта отпад и сета нечистотија која се остава по вакви големи манифестации.

Градот е чист, уреден и подготвен да ги прими посетителите на втората фестивалска вечер.

И покрај големите опструкции кои ги доживеа Пиво фестот од разни лоби групи, народот на првата фестивалска вечер покажа дека на Прилеп, прилепчани, и љубителите на пивото, скарата и актери од различни музички жанрови им е потребен фестивалот на пивото.

А за сета нечистотија која се создава на вечерните забави се грижи ,, Комуналец”, и со добра екипираност и искуство го доведува градот како и ништо да не се случило изминатата вечер.

Прилепчани се разбудија во чист, освежен и уреден град.Сподели го ова:

Слични објави