Полициски службеници во СОУ Ристе Ристески Ричко – Прилеп спроведоа едукативна работилница на тема – “Превенција од девијантни појави: дрога, алкохол и цигари“

Сподели го ова:Полициски службеници од Одделението за внатрешни работи Прилеп при СВР Битола, на 09.05. 2023 во средното училиште “Ристе Ристевски Ричко“ во Прилеп спроведоа едукативна работилница на тема – “Превенција од девијантни појави: дрога, алкохол и цигари“.

Во текот на работилницата на учениците им беа презентирани сите суштински информации околу поимот на зависност, особено од користење на наркотичните дроги, надополнето со фактографијата за тоа какви се последици ваквите појави можат да донесат, а на штета на младите.Сподели го ова:

Слични објави