ПОГЛЕДНЕТЕ: Oвa e oфицијална програма за празникот 11-ти Октомври

Сподели го ова:Почитувани сограѓани!

Граѓани на градот херој, градот кој што пред 82 години го означил почетокот на народното востание за ослободување на Македонија од бугарскиот фашистички окупатор!

Општина Прилеп, Ве поканува заедно да го одбележиме и чествуваме големиот државен празник 11 Октомври! – информираат од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави