ПОБРЗАЈТЕ НА ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД СВЕТИТЕ МОШТИ ВО ПРИЛЕП: Уште денеска ќе бидат изложени мошти на светите јасеновачки новомаченици во црквата св. Петка

Сподели го ова:Уште денеска, во црковниот храм св. Петка во населба Точила ќе бидат мошти на светите јасеновачки новомаченици. Верниците уште денеска ќе имаат можност да се поклонат и помолат за нивно молитвено застапништво пред Бога.

Колку за потсетување, голем број на прилепски верници минативе денови се поклонија пред светите мошти.Сподели го ова:

Слични објави