По несреќата која се случи кај Плетвар, сообраќајот е конечно нормализиран во двата правци

Сподели го ова:Од АМСМ известуваат дека сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско е целосно нормализиран во двата правци!

Колку за потсетување, сообраќајот беше во прекин во двата правци и тоа неколку часа, поради сообраќајна несреќа кај м.в. Тројаци.Сподели го ова:

Слични објави