Општинската зграда е лицето на градот Прилеп! Прилеп не смее да има епитет на нечист град !

Сподели го ова:


“Општинската зграда е лицето на градот Прилеп! Прилеп не смее да има епитет на нечист град!”-со оваа парола Општина Прилеп упатува јавна покана до граѓаните за чистење на Општинската зграда. Акцијата за чистење ќе започне утре-09.04.2022 година со почеток во 08 часот. “Ги покануваме сите заинтересирани граѓани кои сакаат да учествуваат во оваа акција“-се вели во денешното соопштение од Општина Прилеп. Основната цел е враќање на нејзиниот сјај-точно онака како што беше претходно, бидејќи Општинската зграда е лицето на градот Прилеп!

Можно е да е слика од текст
Сподели го ова:

Слични објави