| |

По 9-ти пат се одржува фестивалот “Крушево низ корија”

Сподели го ова:Денес и утре (19 и 20 август) во Крушево, по деветти пат се одржува фестивалот на отворено „Крушево низ корија“.

Присутните во Крушево денес и утре ќе кампуваат на Мечкин Камен, а паралелно на тоа ќе уживаат во големиот број на атрактивни содржини како што се:

-планинарска тура низ крушевската корија,

-планински велосипедизам,

-тандем летови со параглајдер,

-журка во Крушевската корија со DJ SLAVE и ROOTBOY SELECTOR

-дегустација на крушевски специјалитетиСподели го ова:

Слични објави