ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ТОМЕ КОЈ Е ТАТКО НА ДВЕ СЛАТКИ ДЕЧИЊА: Томислав претрпе страшна повреда на грбот и сега е парализиран

Сподели го ова:
Ова е повик за помош, за да се соберат финансиски средства за да Томислав Ивановски замине на рехабилитација. Томислав Ивановски е од Битола, и е татко на 2 млади девојчиња. На 1 септември 2021 година, Томислав доживеа страшна сообраќајна несреќа на пат на работа, па врз основа на ова, Томислав претрпе страшна повреда на грбот и сега е парализиран.Најдобрата шанса за повторно оздравување на Томислав е да отпатува во Србија, и да се оспособи невро-моторното закрепнување на неговите нозе.

Да донираме!

Во прилог броевите за донација и сметките за донација!Сподели го ова:

Слични објави