|

ОВАА САБОТА ЦИРКУС ВО М.ЦЕПЕНКОВ: Жонглирање со ножеви, магично возење на моноцикл, светлечката балерина, магични трикови, и што ли уште не…

Сподели го ова:Како и во сите градови, така и во Прилеп, добивме информација дека се бара билет повеќе за оваа циркуска претстава за деца и млади.

Каде и да гостува се бара билет повеќе… Да токму така…. Ова е атрактивниот циркуски спектакл кој ги полни салите ширум Македонија, а овој пат публиката во Прилеп ќе се запознае и ќе ужива со настапите на:

  • жонглирање со ножеви
  • “светлечката магична балерина”
  • магично возење на моноцикл и жонглирање со топчиња
  • “магичниот спајдермен”
  • “магично шоу со професионален магионичар со нови магионичарски точки – атрактивни за младата популација”
  • “големиот кловн балон”

Билети во игротеките Дизни, Моја бајка Бмби, како и во Тобако Плус кое се наоѓа на самото ќоше веднап до слаткарница Алфа во старата чаршија. Информации 24/7 на 078/ 66-77-97Сподели го ова:

Слични објави