|

ОЧЕКУВАНО: “Тепачка за билети” во Прилеп за циркусот за деца кој ќе биде во М.Цепенков

Сподели го ова:Како и во сите градови, така и во Прилеп, добивме информација дека се бара билет повеќе за оваа циркуска претстава за деца и млади.

24.06.2023 (сабота) во 19 часот во НУЦК Марко Цепенков-Прилеп

Каде и да гостува се бара билет повеќе… Да токму така…. Ова е атрактивниот циркуски спектакл кој ги полни салите ширум Македонија, а овој пат публиката во Прилеп ќе се запознае и ќе ужива со настапите на:

  • “светлечката магична балерина”
  • “магичниот спајдермен”
  • “магично шоу со професионален магионичар со нови магионичарски точки – атрактивни за младата популација”
  • “големиот кловн балон”…

Почетокот на летниот распуст ќе започне со нешто детско – но сепак СВЕТСКО!!!

24.06.2023 (сабота) во 19 часот во НУЦК Марко Цепенков-Прилеп.

Резервации 24/7 на 078/ 66-77-97Сподели го ова:

Слични објави