Ова убаво училиште со насмевка “Ве мами”, и на првиот училишен ден – искрено Ве кани!

Сподели го ова:
OOУ Кире Гаврилоски – Јане со соопштение до нивните ученици, како и нивните идните првачиња. Имено, врз основа на известувањето, училиштето ќе врши свечен прием на првачињата на 01.09.2023 година во 09 часот во самото училиште.Сподели го ова:

Слични објави