ОФИЦИЈАЛНО: Од денеска Игор Гулабоски е нов директор во ЈКП „Водовод и канализација“

Сподели го ова:


Игор Гулабоски е новиот вршител на должност директор на ЈКП „Водовод и канализација“ во Прилеп. Инжинер технолог, со над 18 годишно работно искуство во приватна фирма како технолог менаџер. Гулабоски од денеска 16.11.2021 год. е назначен на оваа функција, од страна на градоначалникот Борче Јовчески. Гулабоски доаѓа на местото на досегашниот директор Емил Јанески, кој минатата недела поднесе оставка од функцијата.

Сподели го ова:

Слични објави