Одлично издание на “Мото Фестивалот” – Прилеп 2023

Сподели го ова:

Прилеп синоќа беше центар на мотоциклизмот во Македонија! Навистина одлично издание и Мото Фестивал 2023 во полн сјај. Многу љубители на мотоциклизмот од цела Македонија и пошироко, прекрасно дефиле на учесниците, забава за сите и одлична музика.

Благодарност до Мото клубот „Рисови“ за организацијата и до сите кои што несебично го помогнаа овој настан.Драги прилепчани, нашиот Прилеп заслужува вака да пулсира секој викенд. Затоа нашата Локална самоуправа се потруди да подготви богата културно забавна програма за сите генерации ова лето. Посветени за Прилеп! – истакна прилепскиот градоначакник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави