НОВОГОДИШНА “ЧЕСТИТКА” ЗА ГРАЃАНИТЕ: Струјата од 01.01.2024 година драстично ќе поскапи??

Сподели го ова:

Денес ќе се знае цената на струјата која ќе стапи на сила од Нова година. Регулаторната комисија за енергетика, денеска ќе објави и колкав ќе биде надоместокот за пренос и дистрибуција на електрична енергија.

Во јавноста се зборува дека струјата од 01.01.2024 година драстично ќе поскапи, меѓутоа ајде да почекаме РКЕ да се изјасни, и денеска да излезе со информација за новата цена на струјата.Сподели го ова:

Слични објави