НЕМА НИШТО ПОУБАВО КОГА ТОЛКУ МНОГУ ПРИЛЕПЧАНЧИЊА ЌЕ СЕ СПОЈАТ СО ПРИРОДАТА: Ангелчињата од “Royal Kids House” во чекор со природата!

Сподели го ова:Малите ангелчиња од “Royal Kids House” -Прилеп заедно со нивните наставнички, направија одлична едукативна екскурзија. Имено, овие млади прилепчанчиња пред “прагот од есента” беа во чекор со природата, и со нивните нежни рачина беа дел од овој “детски гроздобер” кој специјално за нив го организираа вработените од “Royal Kids House” -Прилеп.

Нема ништо поубаво од тоа да се биде дете, кое волшебна сказна “безгрижно си плете!”Сподели го ова:

Слични објави