Еве каде денеска во Прилеп ќе има прекин во водоснабдувањето заради навремена санација на дефекти

Сподели го ова:


Водоснабдувањето на ден 05.04.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 280л/с, од кои 235л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради навремена санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– Јонче Крстечанец
– Кузман Јосифоски – Питу
– Мире Цилкоски
– Леце Котески

Сподели го ова:

Слични објави