НА БАБА БРАНКА Ѝ ГО УБИЈА КУЧЕТО, А СО ТОА Ѝ ЈА УБИЈА НЕЈЗИНАТА НАДЕЖ ЗА ЖИВОТ! 

Сподели го ова:На социјалните мрежи, забележавме потресен статус на една мошне културна бабичка која ја расплака цела Македонија. Имено, како што соопштува баба Бранка, таа го изгуби нејзиниот најдобар миленик со кој беа неразделни 10 години. Станува збор за нејзиното куче Цуна, кое постојано и правеше друштво на баба Бранка.Сподели го ова:

Слични објави