|

Комфи Ангел ќе биде новиот генерален спонзор на РК – Прилеп

Сподели го ова:После низа преговори, управата на Р.К Прилеп, со големо задоволство ве известува дека од наредната сезона клубот ќе биде засилен со нов генерален спонзор, а тоа е компанијата Комфи Ангел од Прилеп.

Се надеваме дека после успешниот пласман на клубот во Суперлигата, со здружени сили и нови предизвици, оваа сезона ќе имаме уште поголеми резултати – истакнуват од прилепскиот ракометен клуб.Сподели го ова:

Слични објави