КОГА НЕ МОЖЕ ДРЖАВАТА – ПОМОГНЕТЕ ВИЕ: Вашите 100 ден. за Луна значат една мала трошка надеж

Сподели го ова:АПЕЛ ЗА ПОМОШ

Фалат уште 10.000€ за да се закаже операцијата на Луна.

Семејството на Луна ги замолува сите хумани луѓе доколку се во можност барем уште еднаш да свртат на донациските бројчиња и да донираат по 100 ден. Тие 100 денари за нив значат една трошка надеж.

Ситуацијата на Луна, како што и самите можете да видите е влошена со искривување, а сето тоа повлекува и дополнителни пореметувања на нејзината здравствена состојба.

GOFOUNDME кампањата за Луна е сѐ уште активна и отворена за сите кои не живеат во Македонија сѐ додека не се соберат средствата.

https://www.gofundme.com/f/apel-for-help-luna-popkostova

Телеком – 143 – 103

А1 – 143 – 478Сподели го ова:

Слични објави