|

ЌЕ БИДЕ СПЕКТАКЛ!! Никола Тодороски доаѓа во Прилеп со “ЛОШОТО КУЧЕ”

Сподели го ова:По барање на прилепската публика, најбараниот комичар и мајстор за стендап шоу – Никола Тодороски доаѓа во Прилеп со неговото најново стендап – комично шоу “Лошо куче”, за кое со сигурност Ве уверуваме дека ќе Ве насмее до солзи, а дека ќе биде вистински спектакл -Ви гарантираме со сигурност, бидејќи нашата екипа постојано ги следи неговите настапи.

Во Прилеп, веќе е закажан најголемиот стендап спектакл во големата сала на Центарот за култура “Марко Цепенков” на 15.11.2023 година со почеток во 20 часот, сала која што со сигурност ќе биде претесна за да ги собери сите заинтересирани прилепчани, бидејќи еве како што не информираат од продукцијата, постојано се бара билет повеќе за настапот на Никола Тодороски во Прилеп. Ова е човекот кој ги полни салите низ Македонија по 3-4 пати. Скопје, Битола, Прилеп, Охрид, Штип, и каде ли уште не, каде и да се појави се бара “билет повеќе”. Сето ова е доказ дека Никола Тодороски е ЦАРОТ НА СТЕНДАП НАСТАПИТЕ ширум Македонија, а веќе извесен период неговите настапи се бараат и во Србија.

Резервации 24/7 на 078/ 66-77-97

Билет: 250 денариСподели го ова:

Слични објави