ЈКП “Водовод и Канализација”-Прилеп со навремено известување до прилепчани

Сподели го ова:


Водоснабдувањето на ден 24.11.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 254л/с, од кои 224л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Нил Армстронг
– Дабнички завој
– н.м. Мажучиште

Сподели го ова:

Слични објави