ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп со известување до прилепчани

Сподели го ова:Како што истакнуваат од ЈКП “Водовод и каналзиација”-Прилеп, водоснабдувањето на ден 17.02.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 245л/с, од кои 200л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има во следните улици и делови од Општина Прилеп: Селечка и Александар Македонски кај Металец. Екипите на ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп се постојано на терен со цел за да се обезбеди навремено отстранување на појавените дефекти.

Сподели го ова:

Слични објави