Денеска прилепскиот градоначалник Јовчески ќе одржи презентација на отчетот за првите 100 дена од неговото работење и за идните предвидени проекти

Сподели го ова:Како што се вели во официјалната покана од Општина Прилеп која е упатена до нашиот информативен портал “STANICA.MK”, денес 17.02.2022 (четврток) “во 13:00 часот ќе се одржи Економски Совет во собраниската сала на Општина Прилеп. Пред почетокот на седницата на Економскиот Совет градоначалникот ќе одржи презентација на отчетот за првите 100 дена и на идните предвидени проекти. Предвидено е поканетите гости заедно со Вас, медиумите, да ја проследат презентацијата а потоа седницата на Економскиот Совет продолжува во затворен состав само со членовите на Советот”– се вели во поканата за медиуми од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави