Известување од ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп

Сподели го ова:


Водоснабдувањето на ден 23.11.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 247л/с, од кои 217л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори. Водоснабдувањето ќе биде нарушено во високата зона на град Прилеп. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 чaсот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Марксова
– Тризла
– касарна Мирче Ацев

Сподели го ова:

Слични објави