|

Исполнет е бројот на предвидените екипи во сениорска конкуренција кои ќе земат учество на турнирот во мал фудбал „СВ. НИКОЛА 2022“

Сподели го ова:Почитувани спортски љубители,

Ве известуваме дека бројот на предвидени екипи во сениорска конкуренција кои ќе земат учество на турнирот во мал фудбал „СВ. НИКОЛА 2022“ е ИСПОЛНЕТ!

Се гледаме на 10.12.2022 во спортската сала на ООУ „Добре Јованоски“- се вели во соопштението од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави