Интервенцијата на противпожарната служба на 10 минути после полноќ

Сподели го ова:Новогодишната ноќ во Прилеп помина релативно мирно, остана забележана интервенцијата на противпожарната служба на 10 минути после полноќ, каде што веднаш пристигна и градоначалникот Јовчески на лице место во Точила каде што им даде поддршка на надлежните служби и сограѓаните. Се интервенираше на запалена тераса од стан која за среќа помина само со мала материјална штета.  Сподели го ова:

Слични објави