Еве што поточно се случувало во градинката каде негувателка на децата им нудела електронски цигари

Сподели го ова:Градоначалникот на Велес Марко Колев за вестите на Канал 5, за случајот во велешката градинка каде негувателка на децата им нудела електронски цигари, истакна дека до него информациите ги пренесле загрижени родители врз основа на кажувањата на децата:

– Дечињата едно по едно почнуваат сами да си кажуваат дома што се случувало, тоа не е еднаш, тоа се случувало во неколку наврати. Според информациите кои ми ги кажуваат родителите, тие не може да лажат тие се искрени и кажуваат дека еден цигарата мирисала на еден вкус, друг ден на друг вкус. Тоа се раскажувањата од родителите што правеле дечињата, истакна Колев за ТВ Канал 5.Сподели го ова:

Слични објави