Еве каде денеска во Прилеп ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 6.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 272л/с, од кои 232л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Веби Рушитоски
– 15-ти Корпус
– Василе Павлоски – ЏгуреСподели го ова:

Слични објави