Еве каде денеска во Прилеп ќе има прекин во водоснабдувањето заради навремена санација на дефекти

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 27.04.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 287л/с, од кои 242л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Бистра Планина
– Радовишка
– Прилепски Бранители
– Вера Циривири
– н.м. МажучиштеСподели го ова:

Слични објави