Добро утро прилепчани-пред сите нас е нова работна недела и нови работни предизвици

Сподели го ова:Добро утро прилепчани, се надеваме дека додека ја читате оваа наша објава, го пиете Вашето прво утринско кафе, онака релаксирано во мир, и се подготвувате за новите работни предизвици кои што ги нуди оваа нова работна седница – која штотуку започна. Ова, привидно студено летно утро, нека не Ве направи мамурни-туку напротив, нека Ви достави до знаење дека само мамурните се оние кои не успеваат, додека оние храбрите кои што постојано се борат- без разлика какво е времето, и во какво време моментално живееме, секогаш успеваат-порано или подоцна. Успехот посекако ќе дојде-тогаш кога најмалку очекувате, а наше е да си го работиме она што го сакаме и она што најмногу уживаме- а тоа е навремено, објективно и секогаш проверено да Ви ги презентираме најновите податоци и информации 24/7. Само така се стекнуваат континуирани-редовни читатели кои што со само еден клик на “STANICA.MK” ги добиваат најновите информации на дланка, секогаш проверени пред да бидат објавени од наша страна и пласирани во јавноста-односно до Вас нашите редовни читатели.

Некои сакаа да не оцрнат, велеќи некои невистини и неточни работи, плашејќи се за својот опстанок, меѓутоа пак ќе потенцираме, ние не се караме и не дозволуваме да си го трошиме времето на невистини, посебно кое е време на пости. Наша единствена должност е ние повторно и повторно и понатаму да бидеме Вашата Прва прилепска информативна станица, која што само за Вас-нашите верни-постојани читатели Ви нуди постојана 24 часовна покриеност на сите случувања и информации 24/7 цела година. Некои плашејќи се од нашиот успех и големиот број на читатели и следбеници кои за брзо ги достигнавме, сакаа привидно да не оцрнат- меѓутоа не успеаа, пред се затоа што како што многу лица од Вас знаат нашите информации се креирани, и обработувани од страна на професионален новинарски тим. Нашиот информативен портал “STANICA.MK” – како еден од “двата најчитани информативни портали од Пелагонискиот регион”, кој што само на нашата официјална Facebook страна има над 23.000 постојани следбеници – (во кои што не е вкалкулиран бројот на сите оние другите, кои секојдневно ги следат нашите информации 24/7), секогаш професионално, навремено и објективно ги прененесува најновите информации, случувања, како и сите дописи кои што стигнуваат до нас. Остануваме посветени и понатаму во однос на објективното, навремено известување се со цел за да и понатаму обезбедиме 24 часовна покриеност на најновите податоци, настани и случувања, за да Вие, нашите ценети читатели, преку нашиот информативен портал ги добиете од прва рака сите најнови информации.Сподели го ова:

Слични објави