|

УБАВИНА: Нашите најмили од прилепските градинки со пригодна активност го одбележаа 12-ти септември – Светскиот ден на забите

Сподели го ова:Убава вест доаѓа од прилепските детски градинки. Денеска, најмладите од прилепските градинки, преку песна, игра и посета на заболекар го одбележаа 12-ти септември – Светскиот ден на забите.

Со децата од 5 до 6 годишна возраст, со пригодна активност го одбележавме 12 Септември-Светскиот ден на забите” – истакнаа од прилепската градинка “Наша иднина” на социјалните мрежи.

На ваков начин се создава севкупна претстава за создавање на динамична, современа, ефикасна и развиена детска градинка, која што успешно функционира и работи. Градинките во Прилеп, денес се пријатно место за престој! Одлична можност, децата од предучилишна возраст да се дружат, социјализираат и развиваат.Сподели го ова:

Слични објави