Дел од прилепскиот регион и Кривогаштани денеска ќе останат без струја!

Сподели го ова:Денеска, 28 јули, од 11 до 13-30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат селата: с.Големо Коњари, с.Врбјани, с.Славеј, како и следниве фирми: Кривогаштани Промет ,Везе Шари, Бакалески, и индустриска зона с.Славеј. Од 9 до 11 часот, без стрјуа ќе бидата и селата: с.Крушеани, с.Обршани, с.Боротино, с.Пашино Рувци, с.Бела Црква. Денес, цели 7 часа без струја од 07 до 14 часот ќе бидат селата: с.Борино, с.Селце Крушевски, с.Белушино.

Исто така, денеска од 8 до 13 часот без струја ќе останат жителите од ул. Круме Јаскоски.

Екипите на Електродистрибуција, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на претходно наведените локации.Сподели го ова:

Слични објави