ДА СПАСИМЕ НЕЧИЈ ЖИВОТ: Општина Прилеп во соработка со Црвениот крст на Република Македонија – О.О. Прилеп организира крводарителска акција

Сподели го ова:

По повод Меѓународниот ден на крводарителството, 17-ти март, Општина Прилеп во соработка со Црвениот крст на Република Македонија – Општинска организација Прилеп, организира крводарителска акција.

Од Општина Прилеп ги повикуваат сите граѓани кои се во можност да даруваат крв и да спасат нечиј живот.

🗓 17.03.2023 (петок)
⏰Од 09:00 до 14:00 часот
📍Во просториите на Општина ПрилепСподели го ова:

Слични објави