ОХРИД ВО ЧЕСТ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ: Се огласија бродските сирени!

Сподели го ова:Охрид и охриѓани не го забораваат Тоше. По тој повод, денеска во Охрид се огласија бродските сирени, а паралелно на тоа од бродовите се слушаа песните на Тоше. сето ова е иницијатива на на Лајанс клуб “Лихнидос”, во соработка со охридската бродска флота.

Цел Балкан, и цела наша земја денес се сеќаваат на Тоше Проески кој што точно на денешен ден пред 16 години го загуби животот во сообрајќајната несреќа која што се случи кај Нова Градишка, на патот кон Загреб. Тоше беше, и сеуште остана наш-ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН.Сподели го ова:

Слични објави