Д-Р ДАНИЛОВСКИ: Зошто со набавката на биолошката терапија наместо да опаѓа смртноста, таа се зголемува кај болните од рак?

Сподели го ова:„Ако во 2019 година е набавена биолошката терапија за болните од малигни заболувања, смртноста во 2020 и 2021 година би требало значајно да опаѓа.

Наместо тоа, таа расте! Видете ги графиконите. Зошто?“ – прашува епидемиологот проф. д-р Драган Даниловски.Сподели го ова:

Слични објави