БОЛЕСТА БРЗО СЕ ШИРИ! Донирајте! Да му помогнеме на 19-годишниот Виктор Боневски

Сподели го ова:На 19-годишниот Виктор Боневски му е дијагностицирана малигна неоплазма на абдоменот, која за жал брзо се шири. Како резултат на тоа, потребна му е итна финансиска помош од 60.000 евра за лекувањето во Турција. 

Можете да донирате преку следните броеви:

Телеком: 143 112, А1: 143 507 или преку сметка во SPARKASSE BANK – трансакциска сметка: 250500024209249.Сподели го ова:

Слични објави