|

Без разлика на поразот, ракометните македонски лавови вечерва од срце играа за МАКЕДОНИЈА

Сподели го ова:Денеска, македонската ракометна репрезентација на Мундијалот го доживеа вториот пораз, меѓутоа искрено ако анализираме, поразот не е проблем туку директен проблем беа техничките грешки на нашата репрезентација за време на натпреварот.

Меѓутоа како и да е, мора да прифатиме дека репрезентацијата на Холандија отсекогаш била многу помоќна и добро организирана. Без разлика на денешниот пораз, ракометните македонски лавови вечерва од срце играа за МАКЕДОНИЈА – а тоа всушност е најважно.

Следниот натпревар репрезентацијата на Македонија на ова светско првенство, ќе го одигра против Аргентина.Сподели го ова:

Слични објави