Беспрекорно прво издание на Новогодишниот базар во Прилеп!

Сподели го ова:

Пријатна атмосфера, огромен број посетители, добра музика, вкусна храна, греано вино и празнични моменти исполнети со смеа и забава. Денес заедно со општествено одговорната компанија КАМ и со Дедо Мраз, се подарија голем број на новогодишни пакетчиња за најмалите!

Ја завршуваме оваа 2023 година со една позитивна енергија и со добра мисла дека во новата 2024 година заедно ќе продолжиме со уште поголема динамика, нова енергија и одговорно работење! Како што напоменавме средствата планирани за организиран дочек и изведувачи ќе бидат пренаменети во хуманитарни цели! Дочекајте ја новата година со вашите најблиски и останете во добро здравје! – истакна прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави