|

БЕШЕ НЕЖНА КАКО ЦВЕТ: Да беше жива, Билјана Беличанец денес ќе наполнеше 50 години

Сподели го ова:

Билјана Беличанец е македонска театарска, телевизиска и филмска глумица, при што во својата богата кариера имаше реализирани голем број на главни и споредни улоги. Во 2013 година беше на градоначалничката позиција во општина Кисела Вода, и истата ја извршуваше се до 2017 година.

После две години по завршување на градоначалничкиот мандат во 2019 година, Беличанец беше пронајдена почината во својот стан, а врз основа на информацијата на полицијата, станувало збор за самоубиство.

Да беше жива, денес ќе наполнеше 50 години. Недостасува – нели??Сподели го ова:

Слични објави