|

АВТОМОБИЛСКИ СПЕКТАКЛ ВО ПРИЛЕП: “Tuning Car Show” по јубилеен 15-ти пат во Прилеп

Сподели го ова:

Со големо задовоство Ве известуваме дека оваа година среда 11-ти Октомври 2023 ќе се организира јубилејниот 15-ти по ред “Tuning Car Show” во Прилеп со почеток од 11 часот на локација Булевар Гоце Делчев (Стара локација).

Настанот ќе трае до 17 часот.
Ве очекуваме на добра журка а за најдобрите ќе има и многу награди!


Се гледаме на 11-ти Октомври во Прилеп !Сподели го ова:

Слични објави