Матеја Николоска повторно и оваа година ќе пее на “Весели Ѕвончиња by JANA”-најактуелниот детски фестивал кој публиката го прогласи за “МОДЕРЕН ДЕТСКИ СВЕТСКИ БРЕНД”

Сподели го ова:Матеја Николоска повторно и оваа година ќе пее на најактуелниот детски музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” кој публиката го прогласи за “МОДЕРЕН ДЕТСКИ СВЕТСКИ БРЕНД. Матеја задоволна од соработката со овој детски музички фестивал, по втор пат ќе пее на “Весели Ѕвончиња by JANA” на овогодинешното четврто фестивалско издание кое ќе се одржи како и секоја година, така и оваа во НУЦК Марко Цепенков-Прилеп. За Матеја Николска моментално се прави екстра музичка песна од страна на Уметничкиот директор на фестивалот Гоце Илиески-Балада, а одличен аранжман за оваа песна ќе направи Рубин Димкоски. Имено оваа кукла, учествуваше на минатогодишното фестивалско издание на прилепскиот детски музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”-Прилеп 2021, каде што на фестивалската сцена настапија учесници од повеќе градови од нашата земја, а меѓу нив беше и Матеја Николоска која што тогаш настапи со песната “Музичка ѕвезда”.Доколку имате од 4 до 15 години и сакате и Вие да бидете дел од детскиот или пак дел од тинејџерскиот музички блок од следното најново спектакуларно фестивалско издание кое ќе се одржи кон крајот на мај 2022 година, Вашите родители ќе можат да Ве пријават на Facebоok профилот на Гоце Илиески-Балада, на Facebоok профилот на Весели Ѕвончиња, или пак на 078/66-77-97. Бидете детски музички ѕвезди, бидете АС, бидете главни во Вашето Школо -во Вашиот Клас, и пријавете се за учество за следното фестивалско издание на Весели Ѕвончиња by JANA,и стекнете се со Диплома за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД!!Сподели го ова:

Слични објави