Заврши продолжениот викенд, меѓутоа наредната недела не чека уште еден друг – нов продолжен викенд

Сподели го ова:Пред нас е ново утро и нов работен ден, со нова надеж за остварување на Вашите зацртани цели. Потребна Ви е само “мала доза” од позитивни мисли, а за другото тука е Бог кој што како и секогаш, ќе се погрижи за сето она што Ви е потребно!

Веќе заврши продолжениот викенд, меѓутоа наредната недела не чека уште еден друг – нов продолжен викенд, а тоа е 8 септември (петок) – кога е Ден на независноста на Република Македонија.Сподели го ова:

Слични објави