ЗА ВРВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ: Прилепските пожарникари со нови комплети на дишни (изолациони) апарати

Сподели го ова:Денес во ТППЕ – Прилеп, беа доделени 10 – нови комплети на дишни (изолациони) апарати за поголема безбедност на пожарникарите при влез во затворен опожарен објект.

Успешно извршена испорака на изолациски дишни апарати од производителот Дрегер (Drager), Германија, за кој Армор Плус е овластен застапник и сервисер. Дишните апарати беа испорачани за ТППЕ Прилеп, ТППЕ Ресен, ТППЕ Крушево и ТППЕ Демир Хисар. Најдобрата опрема за врвните професионалци” – стои во објавата на ARMOR PLUS Skopje.Сподели го ова:

Слични објави