Во Прилеп од Ковид 19 се починати над 520 лица!!!

Сподели го ова:
Ковид 19 до сега одзеде голем број на животи во нашата земја, личности кои што веќе не се присутни помеѓу нас како последица од Ковид 19. Меѓутоа она што загрижува е фактот дека Прилеп е една од првите три општини во нашата земја каде што е евидентиран најголем број на случаеви на починати од Ковид 19. Врз основа на последните извештаи од Институтот за јавно здравје, до сега во Прилеп како последица од Ковид 19 е починато вкупно 521 лице, бројка што загрижува.Сподели го ова:

Слични објави