ВНИМАВАЈТЕ! Во Прилеп, оштетен е уште еден автомобил на 27 годишен прилепчанец

Сподели го ова:Што ли се случува?? Во Прилеп, оштетен е уште еден автомобил на 27 годишен прилепчанец.

Овој немил настан се случил во текот на вчерашниот ден (25.12.2022) кога Р.О. (27) од Прилеп пријавил дека Ф.А. и Е.Б во месноста “Три багреми” го оштетиле неговото возило.

Според пријавата, веднаш потоа двете лица со истите предмети, физички го нападнале 27 годишниот прилепчанец.Сподели го ова:

Слични објави