Вистински докажан професионалец е поставен за Директор во ЈКП„Комуналец“-Прилеп

Сподели го ова:


Рубин Абрашоски е новиот вршител на должност директор на Јавното комунално претпријатие „Комуналец“ во Прилеп. Градоначалникот Борче Јовчески, изборот го направи од постојните вработени во препријатието, каде Абрашоски изминативе 16 години е докажан професионалец во своето работење во струка. Абрашоски е земјоделски инженер и досега ги извршува работните задачи како раководител на Одделението за хортикултура. Абрашоски, доаѓа на местото на досегашниот директор Сашо Велески, кој поднесе оставка од функцијата.

Сподели го ова:

Слични објави